Kantoren

Kantoren

Ledverlichting draagt bij tot het realiseren van een gezondere werkplek die het welzijn verbetert. Het leidt tot een groener gebouw door het optimaliseren van het energieverbruik en het beperken de CO2-voetafdruk. Tot slot willen we dat uw onderneming in het best mogelijke licht gezien wordt.

Led4lighting 82

De juiste lichtintensiteit is van ongekend belang

De functie van een ruimte heeft een sterke invloed op de keuze van de lichtkleur of lichtsterkte. Zo hebben uw werknemers bij precisiewerk een hoger lichtsterkte nodig om hun concentratie en productiviteit te verhogen. Bij het kiezen van de geschikte kantoorverlichting staan de noden van uw medewerkers dan ook centraal.

Ik heb interesse in LED verlichting
Led4lighting 86

Led: comfortabel en zuinig

Ledverlichting kan uw werkruimte optimaliseren en het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers vergroten. Goede verlichting stelt mensen niet alleen in staat te zien, maar beïnvloedt ook hoe mensen zich voelen.

Tevens levert led forse besparingen op in energie- en onderhoudskosten. Energiebesparingen kunnen oplopen tot 60%. De lange levensduur zorgt jaarlijks voor een flinke kostenbesparing. Denk maar aan de lagere onderhoudskosten.